Vrtna oprema

UNIS Vrtna oprema čini organizaciju zabava i piknika, kako na otvorenom tako i u zatvorenom prostoru, jednostavnijom kao nikad prije. 
Lako sklopive vrtne garniture, kao i solo klupe, jednostavnog dizajna idealna su kombinacija cijene, kvaltete i funkcionalnosti. Sklapajući okvir osigurava jednostavan transport, a proizvod zauzima vrlo malo prostora prilikom odlaganja.
 
Detaljnije o proizvodu
Vrtnu garnituru čine sto i dvije klupe, a izrađena je od kombiniranih materijala metal i drvo.
 
Drveni dio – Ploče od drveta smrče ili jele druge klase debljine 27 ili 28 mm, sastavljene od standardnih letvica poprečno ljepljenih u presama kvalitetnim ljepilom za drvo D-4. Drvo je sušeno na 8-10% vlage i bez ispadajućih čvorova. Ploče su na uglovima i svim bočnim stranama zaobljene radijusom. Prije ugradnje ploče su brušene i lakirane UV lakom po svim površinama u jednom premazu. Lice ploče nakon grundiranja premazuje se u dva prolaza kako bi se radna površina što bolje zaštitila.
 
Metalni dio (okov) – Noseći elementi okova izrađeni su od toplo-valjane trake debljine 2,0 i 2,5 mm, kvaliteta ST 32.2. Metalni dijelovi, izuzev bravice, lakirani su lakovima u prahu EP, za vanjsku upotrebu, elektrostatskim postupkom sa pečenjem laka na 186-2000C, što obezbjeđuje kvalitet u korištenju. Bravice za sastavljanje su pocinčane, što omogućava da budu korištene u dužem vremenskom periodu.
 
Boju drveta i boju okova izrađujemo po želji kupca. Standardna boja drveta je prirodna, boja hrasta, dok standardne boje okova po RAL karti su: 6018 - zelena, 7024 – siva i 8007 – smeđa. 
 
Dimenzije vrtnih garnitura određene su prema dimenzijama ploča za stol i klupe. 
Standardne dimenzije su:
  • dužina stola i klupe: od 1950 do 2200 mm
  • širina stola: od 500 do 800 mm
  • širina klupe: 250 mm
  • visina stola: 775 mm
  • visina klupe: 467 mm
  • debljina ploče: 27/28 mm
Nadamo se da ćete biti zadovoljni našim proizvodom i da ćeti s njim provesti lijepe i ugodne trenutke sa vama dragim ljudima.

Zahvaljujemo se na povjerenju kojeg nam ukazujete.

 

Katalog - Vrtne garniture 2013 (.pdf)


 


Vaša korpa

Dobrodošli, Gost

Broj proizvoda: 0
Ukupan iznos:  0.00 KM
prijava Prijava